Indbagt mørbrad
             
 

Bente RandrupBed & Breakfast
Stort værelse
Værelse
Madopskrifter
Kontakt

 

Indbagt mørbrad

(4 prs.)

 

  • 200 g frossen butterdej

  • 1 svinemørbrad 400 g

  • lidt sort peber og tørret timian

  • 2 spsk. olie

  • 300-400 g hvidkål

  • 1 stort løg

  • 50 g bacon

  • 1 tsk. kommen

  • lidt salt og peber

 

Butterdejen tøs op.

Mørbraden pudses af, gnides med peber og timian og brunes på alle sider i 1 spsk. olie. Hvidkål skæres i strimler, overbruses med koldt vand og dryppes af.

Løget pilles og hakkes fint.

Bacon skæres i små terninger, som steges sprøde i resten af olien.

Løg og hvidkål tilsættes, og alt simrer ved svag varme i et par minutter, hvorefter det krydres med salt og peber.

 

Butterdejspladerne lægges sammen og

rulles ud med lidt mel.

Den afdryppede og let afkølede hvidkål fordeles på dejen, og mørbraden lægges over.

Dej kanterne pensles med sammen pisket æggehvide, dejen foldes sammen om fyldet, og kanterne trykkes til.

Af dej resterne udskæres 2 cm brede strimler, som sættes fast på dejen med æggehvide.

Dej pakken sættes på en våd bageplade og bages på nederste rille i ovnen i 35 min. ved 250 grader.

Efter 20 min. pensles der med sammenpisket æggeblomme.

 

 

Gennemprøvet opskrift som har været anvendt på Madlavningskursus i Holstebro

 

Copyright
Opskrifterne må ikke anvendes kommercielt eller lægges på din hjemmeside under nogen omstændigheder.

 

Kuvertbrød
Pandekager med krabbe
Palmemarv-cocktail
Whiskyflamberet rejesuppe
Eksotisk kinagryde
Indbagt mørbrad
Oksemørbrad på kartoffelbund
Frisk frugtsalat
Flamberede kirsebær
Mandelkurve
Kransekage petitfour

 

 

 
 

 StatCount - Traffic counter

         

 

Opdateret 21. december 2016
Oprettet 23. februar 2008

 

[Hjem] [Bed & Breakfast] [Stort værelse] [Værelse] [Madopskrifter] [Kontakt]

[Kuvertbrød] [Pandekager med krabbe] [Palmemarv-cocktail] [Whiskyflamberet rejesuppe] [Eksotisk kinagryde] [Indbagt mørbrad] [Oksemørbrad på kartoffelbund] [Frisk frugtsalat] [Flamberede kirsebær] [Mandelkurve] [Kransekage petitfour]