Eksotisk kinagryde
             
 

Bente RandrupBed & Breakfast
Stort værelse
Værelse
Madopskrifter
Kontakt

 

 

 

Eksotisk kinagryde

  • 600 g kalkunkød eller skinkekød i tern

  • 1 fed hvidløg

  • olie

Sauce

  • 4 spsk. tomatpuré

  • 1 lille dåse ananas i tern

  • evt. ½ glas hakkede grønsager i eddike

  • 1 tsk. løgpulver eller 1 lille løg

  • 1 spsk. sojasauce (gerne sød)

  • 2-3 kiwifrugter i skiver

  • evt. mandarinbåde

  • evt. mangochutney

  • lidt sukker, eddike og maizena

 

Brun kødet i lidt olie, tilsæt salt og hvidløg.

Der tilsættes vand.

Når kødet er ved at være mørt, tilsættes de øvrige ingredienser med undtagelse af maizena.

Retten smages til med sukker og eddike og jævnes til sidst med maizena.

 

Til retten serveres kogte ris og bønner.

 

Gennemprøvet opskrift som har været anvendt på Madlavningskursus i Holstebro

 

Copyright
Opskrifterne må ikke anvendes kommercielt eller lægges på din hjemmeside under nogen omstændigheder.

 

Kuvertbrød
Pandekager med krabbe
Palmemarv-cocktail
Whiskyflamberet rejesuppe
Eksotisk kinagryde
Indbagt mørbrad
Oksemørbrad på kartoffelbund
Frisk frugtsalat
Flamberede kirsebær
Mandelkurve
Kransekage petitfour

 
 

 StatCount - Traffic counter

         

 

Opdateret 21. december 2016
Oprettet 23. februar 2008

 

[Hjem] [Bed & Breakfast] [Stort værelse] [Værelse] [Madopskrifter] [Kontakt]

[Kuvertbrød] [Pandekager med krabbe] [Palmemarv-cocktail] [Whiskyflamberet rejesuppe] [Eksotisk kinagryde] [Indbagt mørbrad] [Oksemørbrad på kartoffelbund] [Frisk frugtsalat] [Flamberede kirsebær] [Mandelkurve] [Kransekage petitfour]