Flamberede kirsebær
             
 

Bente RandrupBed & Breakfast
Stort værelse
Værelse
Madopskrifter
Kontakt

 

Flamberede kirsebær med softice

(4 prs.)

 

  • 1 glas kirsebær

  • sigtet flormelis

  • pernod til flambering

  • 1 liter vanilje is

 

Kirsebærrene varmes i en pande med lidt saft, så det dækker bunden.

Flormelis sigtes over kirsebærrene.

Pernod, som har stuetemperatur, hældes over bærrene og antændes.

 

Let optøet vaniljeis piskes med en håndpisker på laveste trin, til isen har den rette konsistens.

 

Tips ved flambering

Sørg altid for at have et låg parat, hvis flammerne skulle blive for voldsomme.

Kom aldrig vand på og flamber aldrig under en tændt ventilator.

 

Gennemprøvet opskrift som har været anvendt på Madlavningskursus i Holstebro

 

Copyright
Opskrifterne må ikke anvendes kommercielt eller lægges på din hjemmeside under nogen omstændigheder.

 

Kuvertbrød
Pandekager med krabbe
Palmemarv-cocktail
Whiskyflamberet rejesuppe
Eksotisk kinagryde
Indbagt mørbrad
Oksemørbrad på kartoffelbund
Frisk frugtsalat
Flamberede kirsebær
Mandelkurve
Kransekage petitfour

 

 

 
 

 StatCount - Traffic counter

         

 

Opdateret 21. december 2016
Oprettet 23. februar 2008

 

[Hjem] [Bed & Breakfast] [Stort værelse] [Værelse] [Madopskrifter] [Kontakt]

[Kuvertbrød] [Pandekager med krabbe] [Palmemarv-cocktail] [Whiskyflamberet rejesuppe] [Eksotisk kinagryde] [Indbagt mørbrad] [Oksemørbrad på kartoffelbund] [Frisk frugtsalat] [Flamberede kirsebær] [Mandelkurve] [Kransekage petitfour]