Frisk frugtsalat
             
 

Bente RandrupBed & Breakfast
Stort værelse
Værelse
Madopskrifter
Kontakt

 

Frisk frugtsalat

(4 prs.)

 

  • 4 små søde appelsiner

  • 2 spsk. flormelis

  • 1 lille klase grønne druer

  • 1 lille klase blå druer

  • 50 g valnøddekerner

  • 1 dl appelsinsaft

 

Skær appelsinerne i både ved at skære

appelsinkødet fri fra hinderne.

Del druerne i halve og tag kernerne ud.

Kom blå og grønne druer i portionsglas, derefter lægges appelsinbådene oven på

druerne, så de danner en tæt spiral.

Drys flormelis på.

Del valnøddekernerne i halve og kom dem omkring appelsinerne.

Hæld appelsinsaften ved, evt. tilsat

appelsinlikør.

 

Lad desserten trække i køleskabet et par

timer, før den serveres.

 

Kan serveres med råcreme eller creme fraiche.

 

Gennemprøvet opskrift som har været anvendt på Madlavningskursus i Holstebro

 

Copyright
Opskrifterne må ikke anvendes kommercielt eller lægges på din hjemmeside under nogen omstændigheder.

 

Kuvertbrød
Pandekager med krabbe
Palmemarv-cocktail
Whiskyflamberet rejesuppe
Eksotisk kinagryde
Indbagt mørbrad
Oksemørbrad på kartoffelbund
Frisk frugtsalat
Flamberede kirsebær
Mandelkurve
Kransekage petitfour

 

 

 
 

 StatCount - Traffic counter

         

 

Opdateret 21. december 2016
Oprettet 23. februar 2008

 

[Hjem] [Bed & Breakfast] [Stort værelse] [Værelse] [Madopskrifter] [Kontakt]

[Kuvertbrød] [Pandekager med krabbe] [Palmemarv-cocktail] [Whiskyflamberet rejesuppe] [Eksotisk kinagryde] [Indbagt mørbrad] [Oksemørbrad på kartoffelbund] [Frisk frugtsalat] [Flamberede kirsebær] [Mandelkurve] [Kransekage petitfour]