Mandelkurve
             
 

Bente RandrupBed & Breakfast
Stort værelse
Værelse
Madopskrifter
Kontakt

 

 

 

Mandelkurve

(ca. 10 kurve)

 

  • 150 g mandler

  • 100 g smør

  • 1½ dl sukker

  • 3 spsk. hvedemel

  • 1½ spsk. lys sirup

 

Skold og smut mandlerne, dup dem tørre og

hak halvdelen fint, resten snittes i flager.

 

Rør alle ingredienserne sammen i en gryde og lad massen simre et par minutter under stadig

omrøring.

Massen fordeles på pladen med god afstand, da de flyder meget ud under bagning.

 

Kagerne bages midt i ovnen ved 200 grader i 4-5 min. eller til de er gyldne.

Efter at kagerne er kølet lidt ned, trykkes de ned over en kop og bøjes i form.

Lad dem hænge på formen til de er helt kolde.

 

Opbevar kurvene tørt og køligt til de skal bruges.

 

Anret f.eks. kurvene med iskugler og flødeskum.

 

Gennemprøvet opskrift som har været anvendt på Madlavningskursus i Holstebro

 

Copyright
Opskrifterne må ikke anvendes kommercielt eller lægges på din hjemmeside under nogen omstændigheder.

 

Kuvertbrød
Pandekager med krabbe
Palmemarv-cocktail
Whiskyflamberet rejesuppe
Eksotisk kinagryde
Indbagt mørbrad
Oksemørbrad på kartoffelbund
Frisk frugtsalat
Flamberede kirsebær
Mandelkurve
Kransekage petitfour

 
 

 StatCount - Traffic counter

         

 

Opdateret 21. december 2016
Oprettet 23. februar 2008

 

[Hjem] [Bed & Breakfast] [Stort værelse] [Værelse] [Madopskrifter] [Kontakt]

[Kuvertbrød] [Pandekager med krabbe] [Palmemarv-cocktail] [Whiskyflamberet rejesuppe] [Eksotisk kinagryde] [Indbagt mørbrad] [Oksemørbrad på kartoffelbund] [Frisk frugtsalat] [Flamberede kirsebær] [Mandelkurve] [Kransekage petitfour]