Palmemarv-cocktail
             
 

Bente RandrupBed & Breakfast
Stort værelse
Værelse
Madopskrifter
Kontakt

 

 

 

Palmemarv-cocktail med røget mørbrad

(4 prs.)

 

  • 1 ds. palmemarv

  • ½ rød grapefrugt

  • 2 kiwifrugter

  • 250 g jordbær

  • lidt iceberg salat

  • gerne lidt rød lola rosa salat

  • tynde skiver af røget mørbrad

 

Palmemarven drypper af og skæres i skiver.

Grapefrugten deles i både, og med en spids kniv fjernes hinden af bådene. Hver båd deles i to.

Kiwifrugter skrælles, deles på langs og skæres i skiver.

Jordbær skylles, duppes tørre, befries for stilk og deles I to eller fire.

Salaten rives i mindre stykker, skylles og drypper af.

Frugt blandes med palmemarv og salat, og der pyntes med tynde skiver af røget mørbrad.

 

Dressing

Lidt creme fraiche smages til med salt, soja og

grapefrugtsaft. Dressingen serveres til eller

hældes oven på den eksotiske cocktail.

 

Serveres med flutes eller kuvertbrød.

 

Gennemprøvet opskrift som har været anvendt på Madlavningskursus i Holstebro

 

Copyright
Opskrifterne må ikke anvendes kommercielt eller lægges på din hjemmeside under nogen omstændigheder.

 

Kuvertbrød
Pandekager med krabbe
Palmemarv-cocktail
Whiskyflamberet rejesuppe
Eksotisk kinagryde
Indbagt mørbrad
Oksemørbrad på kartoffelbund
Frisk frugtsalat
Flamberede kirsebær
Mandelkurve
Kransekage petitfour

 
 

 StatCount - Traffic counter

         

 

Opdateret 21. december 2016
Oprettet 23. februar 2008

 

[Hjem] [Bed & Breakfast] [Stort værelse] [Værelse] [Madopskrifter] [Kontakt]

[Kuvertbrød] [Pandekager med krabbe] [Palmemarv-cocktail] [Whiskyflamberet rejesuppe] [Eksotisk kinagryde] [Indbagt mørbrad] [Oksemørbrad på kartoffelbund] [Frisk frugtsalat] [Flamberede kirsebær] [Mandelkurve] [Kransekage petitfour]