Pandekager med krabbe
             
 

Bente RandrupBed & Breakfast
Stort værelse
Værelse
Madopskrifter
Kontakt

 

Pandekager med krabbestuvning

(4 prs.)

 

Krabbestuvning

  • 30 g smør

  • 1 lille løg

  • 2 dl fløde

  • 2 ds. Krabbekød

  • citronsaft (½ citron)

  • lidt salt

 

Hak og svits løget, tilsæt krabbekødet og

lad det svitse med.

Tilsæt fløde og citronsaft.

Når det koger, tilsættes en meljævning.

Smag til med salt.

Bag pandekager ved jævn varme på begge sider.

 

Læg en stribe krabbestuvning midt på hver

pandekage. Rul dem sammen og varm dem i ovnen ved 170 grader i 8-10 min.

 

Gennemprøvet opskrift som har været anvendt på Madlavningskursus i Holstebro

 

Copyright
Opskrifterne må ikke anvendes kommercielt eller lægges på din hjemmeside under nogen omstændigheder.

 

Kuvertbrød
Pandekager med krabbe
Palmemarv-cocktail
Whiskyflamberet rejesuppe
Eksotisk kinagryde
Indbagt mørbrad
Oksemørbrad på kartoffelbund
Frisk frugtsalat
Flamberede kirsebær
Mandelkurve
Kransekage petitfour

 

 
 

 StatCount - Traffic counter

         

 

Opdateret 21. december 2016
Oprettet 23. februar 2008

 

[Hjem] [Bed & Breakfast] [Stort værelse] [Værelse] [Madopskrifter] [Kontakt]

[Kuvertbrød] [Pandekager med krabbe] [Palmemarv-cocktail] [Whiskyflamberet rejesuppe] [Eksotisk kinagryde] [Indbagt mørbrad] [Oksemørbrad på kartoffelbund] [Frisk frugtsalat] [Flamberede kirsebær] [Mandelkurve] [Kransekage petitfour]