Whiskyflamberet rejesuppe
             
 

Bente RandrupBed & Breakfast
Stort værelse
Værelse
Madopskrifter
Kontakt

 

Whiskyflamberet rejesuppe

(4 prs.)

 

  • 50 g smør

  • 200 g rejer

  • 1 løg i tern

  • ½-1 grøn peber i tern

  • ½-1 rød peber i tern

  • 125 g champignon i skiver

  • 1 spsk. karry

  • ½ dl whisky

  • ½ l bouillon

  • ½ l piske- eller kaffefløde

  • salt og peber

 

Løget svitses i smør, champignon og peberfrugt tilsættes.

 

Derefter tilsættes rejerne, og der flamberes med whisky.

 

Tilsæt bouillon og piske- eller kaffefløde.

 

Det hele koger igennem ved svag varme, hvorefter der smages til med salt og peber.

 

Hvis der er for meget væde, ved grønsagerne

og rejer hældes det fra, ellers kan der ikke flamberes.

Væden hældes ved igen efter flamberingen.

 

Serveres med flutes eller kuvertbrød.

 

Tips ved flambering

Sørg for at have et låg parat, hvis flammerne skulle blive for voldsomme.

Kom aldrig vand på og flamber aldrig under en tændt ventilator.

 

Gennemprøvet opskrift som har været anvendt på Madlavningskursus i Holstebro

 

Copyright
Opskrifterne må ikke anvendes kommercielt eller lægges på din hjemmeside under nogen omstændigheder.

 

Kuvertbrød
Pandekager med krabbe
Palmemarv-cocktail
Whiskyflamberet rejesuppe
Eksotisk kinagryde
Indbagt mørbrad
Oksemørbrad på kartoffelbund
Frisk frugtsalat
Flamberede kirsebær
Mandelkurve
Kransekage petitfour

 

 

 
 

 StatCount - Traffic counter

         

 

Opdateret 21. december 2016
Oprettet 23. februar 2008

 

[Hjem] [Bed & Breakfast] [Stort værelse] [Værelse] [Madopskrifter] [Kontakt]

[Kuvertbrød] [Pandekager med krabbe] [Palmemarv-cocktail] [Whiskyflamberet rejesuppe] [Eksotisk kinagryde] [Indbagt mørbrad] [Oksemørbrad på kartoffelbund] [Frisk frugtsalat] [Flamberede kirsebær] [Mandelkurve] [Kransekage petitfour]